scroll

Contact

Luister

Minder prikkels in huis

Comfortabel wonen dankzij goede akoestiek.

Herrie, galm en echo in huis is voor iedereen vervelend. Sommige mensen hebben hier extra last van, bijvoorbeeld mensen met ADHD, autisme of hoogsensitiviteit. Geluid komt nóg harder binnen en leidt af. Terwijl u juist thuis tot rust wilt komen. 

Met een akoestisch plafond vermindert u de prikkels in huis. Dit helpt tegen overprikkeling en vermoeidheid van herrie. En helpt om thuis écht op te laden.

Akoestiek en hoogsensitiviteit

Hoogsensitieve mensen zijn extra gevoelig voor prikkels van buitenaf. Dit iis extra lastig zijn wanneer er mensen over de vloer zijn, bijvoorbeeld bij een verjaardag. In een woonkamer dat niet akoestisch is afgewerkt, gaan de stemmen alle kanten op. Mensen moeten steeds harder praten om zich verstaanbaar te maken. Dit constante hoge geluidsniveau is erg vermoeiend voor een HSP (Highly Sensitive Person). 

Het OWAplan plafond heeft een hoge geluidsabsorptie waarmee het geluid van visite wordt opgevangen. Uw stem verheffen is daarom niet meer nodig. Dit zorgt voor minder prikkels in huis en biedt extra wooncomfort.

Akoestiek en ADHD

Ook mensen met ADHD zijn erg gevoelig voor prikkels. Een rustig akoestisch klimaat in huis helpt om volledig te kunnen ontspannen, wat extra fijn is na bijvoorbeeld overprikkeling.

Maar gezinsleden van iemand met ADHD profiteren ook van een akoestisch plagond. De prikkels die afgegeven worden door bijvoorbeeld drukte of hevige emoties die bij ADHD of ADD komen kijken, worden opgevangen. Dat zorgt voor extra wooncomfort voor iedereen in huis.

Akoestiek en autisme

Akoestisch comfort biedt ook een uitkomst voor mensen met autisme. Zij ervaren vaak problemen of last van sensorische prikkels, waaronder geluid, wat tot overstimulatie kan leiden. 

Een akoestisch plafond helpt om een prikkelarme woning te creëren waarin u volledig tot rust komt.

Hoe OWAplan prikkels in huis vermindert

Het plafond heeft een erg hoge geluidsabsorptie. Dat zorgt ervoor dat harde en schelle geluiden opgevangen worden. Het geluidsniveau in de ruimte met OWAplan gaat daardoor omlaag. Dat zorgt voor rust in huis.

OWAplan, ook bij u thuis

Ervaar de rust van een naadloos akoestisch plafond.

Zo klinkt uw woning met én zonder OWAplan

In deze video laat Anne Bruinsma, Akoestisch Expert van OWA, horen wat het verschil is tussen ruimten met én zonder OWAplan. Ervaar de rust van een akoestisch plafond in huis!

OWAplan, ook bij u thuis.

Vraag akoestisch advies aan

Alleen in juni inclusief gratis akoestische meting t.w.v. € 300,-

Direct contact of een offerte aanvragen

Omschrijf uw wensen en geef uw gegevens door. Wij nemen binnen drie werkdagen contact met u op.
We gebruiken uw gegevens alleen om contact op te nemen. Wij delen geen informatie met andere partijen. Privacybeleid.

Welkom, waar bent u naar op zoek?

OWAplan Home

OWAplan Home

Akoestiek in huis

OWAplan Business

Akoestiek in business

Vraag akoestisch advies aan

Alleen in juni inclusief gratis akoestische meting t.w.v. € 300,-.